Македонска верзијаEnglish version
Info Image

ВелоФест 2011

- Креативен фестивал за велосипеди -

 

2011: Велосипедска свест

 

„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Скопје навечер - ВелоФест 2011 Скопје

Виртуелна фото-галерија на туристичката велосипедска тура - Скопје навечер.

 

SimpleViewer побарува JavaScript и Flash Player. Земи Flash.

 

ВелоФест на Facebook
xtd
I <3 my Bike
Скопје, Прилеп